C/ Acadèmia 44 Altell 25002 Lleida
Horari de 10 a 13 i de 17 a 20
973-27-54-15 (Seu)
606-75-98-79 (President)
president@patronatdelcorpuslleida.com

02 de setembre 2024

El Lleó de Lleida protagonitza la cercavila de la Festa Major d'Aitona

L'acompanyen els gegants de l'Armat i la Padrina Pepa del Grup Cultural Garrigues

El Lleó de Lleida del Patronat del Corpus de Lleida va ser el protagonista de la cercavila que va obrir la Festa Major d'Aitona el passat divendres 30 d'agost. A l'entremès del Corpus el van acompanyar els gegants Armat i Padrina Pepa del Grup Cultural Garrigues, i també els gegants locals Tolí i Tano.

Així, a les 11 h, amb la plaça de l’Ajuntament plena com un ou, va començar una cercavila que, amb l’acompanyament de la música del Grup de Grallers de Montoliu, va encendre la gresca pels carrers.

El Lleó de Lleida, custodiat pels seus portadors vestits amb les seves millors gales, deixava bocabadats els veïns del poble. A continuació, l’Armat i la padrina Pepa realitzaven els seus balls al so de la música. 

Després d’una estona recorrent els carrers del poble, tot el seguici es va trobar al pavelló municipal, on es van nomenar les pubilles i els hereus d’enguany. Un cop finalitzat l’acte institucional es va celebrar un esmorzar de germanor que va fer les delícies dels assistents, tot amenitzat pel grup de versions Versiona2.

El Patronat del Corpus de Lleida i el Grup Cultural Garrigues agraeixen com cada any a l'Ajuntament d'Aitona haver-los convidat a la seva Festa Major, sense cap mena de dubte, una de les millors de la comarca.